La Generalitat obre la licitació per triar qui construirà el nou edifici de l’escola La Serreta de Santpedor

145
Façana de la futura escola La Serreta de Santpedor FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Façana de la futura escola La Serreta de Santpedor FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

La Generalitat ha obert la licitació per construir el nou edifici de la Serreta. Es tracta d’una obra en dues fases: la primera és l’edificació de la nova escola i la segona, l’urbanització externa i l’instal·lació d’un ascensor. El cost estimat de les dues fases és de gairebé 4.150.000€.

Aquest anunci acota els terminis de la construcció del nou edifici. Primer de tot, les empreses que vulguin assumir l’obra podran entregar els seus projectes fins el 4 de març i a partir del 14 d’abril una mesa de contractació, formada per 5 persones, i tres tècnics avaluaran les propostes per adjudicar la construcció. 

Entre altres, per donar l’obra, la mesa tindrà en compte factors com la metodologia de treball de l’empresa a nivell medi ambiental i de seguretat. També valorarà l’experiència que tingui l’empresa en construccions d’aquesta mena i que treballi amb BIM, un programari de disseny d’edificis que permet la col·laboració entre la constructora i el licitador.

El contracte, a més, especifica que el termini per acabar la primera fase és d’un any i quatre mesos i la segona de cinc mesos més. Això vol dir que la Serreta podria tenir el nou edifici acabat l’any 2022.