La Fundació Althaia de Manresa viu la tercera jornada consecutiva sense defuncions per la Covid-19

121

Tercera jornada consecutiva sense víctimes per coronavirus als hospitals manresans que gestiona Althaia. La Fundació té ara mateix 24 pacients ingressats pel virus, un més que la jornada anterior. La xifra de defuncions per la Covid-19 s’ha quedat aturada en les 166 totals des de fa tres dies. Tot i això, i després de molts dies en què el número d’ingressats baixava, en la jornada d’ahir va haver-hi un lleu repunt.

D’altra banda, Althaia té una vintena de pacients ingressats amb símptomes que estan pendents dels resultats. Dimecres en tenia una trentena. Pel que fa a les altes, ahir en va registrar tres de noves i la xifra puja a les 959 totals.

També i durant el dia d’ahir, els treballadors d’Althaia es van adherir a l’acció de guardar dos minuts de silenci en senyal d’homenatge a tots els companys i companyes a qui el coronavirus se’ls ha endut la vida.

Manresa però no va viure una jornada lliure de defuncions. I és que l’Hospital de Sant Andreu ha informat que, durant el dia d’ahir, una persona va perdre la vida pel virus. Tot plegat, fa pujar el nombre de defuncions totals a la capital del Bages fins les 227. A més, L’hospital té 1 professional en aïllament per haver donat positiu per coronavirus.