La Fundació Alícia ha obtingut el Premi Gastronomia Saludable a la millor institució que atorga la Real Academia de Gastronomía.

El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, va recollir el premi el dilluns 8 de juny en l’acte celebrat a Madrid on van assistir periodistes, cuiners i especialistes que tenen relació amb la cuina de tot l’Estat. El ministre d’Indústria, Energia i Turisme José Mnauel Soria va ser l’encarregat de fer l’entrega de premis. Entre els guardonats, també hi havia ElBulli, pel seu llibre resum de 7 anys de cuina.

Massanés ha expressat en declaracions a Ràdio Sant Fruitós, que un premi d’aquestes característiques reforça la tasca del seu dia a dia i els omple d’orgull i ganes, sobretot que des de Món Sant Benet, es destaqui la seva tasca i la constància de tots aquests anys.

El guardó l’han guanyat en el marc dels premis nacionals que la institució concedeix des de fa 40 anys a persones, organismes i projectes que fomenten els valors fundacionals d’aquesta institució: influir positivament en l’oferta gastronòmica del país des dels vessants patrimonial, turístic, alimentari i de la salut.