Des de l’organització creuen que és una decisió encertada i no “es volia renunciar a celebrar la festa com està concebuda fins ara”.

Des de l’organització asseguren que  “no volen que la festa tingui un format diferent”. Arran d’un comunicat i des de la mateixa organització han explicat que ha sigut “una decisió per cuidar-nos”.

Durant les últimes setmanes hi ha hagut diferents rebrots i és per aquest motiu que han cregut que era “una irresponsabilitat i hem de ser conscinets de la realitat”. Amb tot, no es té previst que s’organitzi cap acte alternatiu durant aquella setmana”. El que sí que afirmen és que dins de la organització hi ha un punt de “tristor, malgrat que se sap que és la desició correcte”. Expliquen també que “encara tot és molt incert, perquè ara es tornen a tenir comarques confinades i s’estan produint rebrots i tampoc se sap que passarà el setembre”.

Després d’anunciar les dates a través del compte enrere per instagram, “les comissions ja estaven en marxa” a falta de 64 dies per la festa. Deixen clar, a més, que no volien renunciar a celebrar la festa amb la plaça plena i els actes que transcorren pels carrers del poble. Amb tot, també donen les gràcies des de l’organització pel fet que la gent i el poble s’ha bolcat de manera positiva a la decisió, un gest que creuen que significa que “les coses s’han fet bé”