La foto “Toni&Ton” de Pep Creus guanya el concurs de la Festa de l’arròs

133
Foto: Pep Creus. Font. Facebook Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

La fotografia “Toni&Ton” de Pep Creus va ser la guanyadora del Concurs de Fotografia Festa de l’Arròs – Xarxes Socials amb 407 vots d’entre totes les pujades al grup de Facebook de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

A la fotografia hi apareixen el Toni, un veterà de la festa de l’arròs i el Ton un dels petits de la colla. Pep Creus ha explicat en declaracions a Ràdio Sant Fruitós que la seva fotografia preferida era una altra on sortien molts membres de la Colla de l’Arròs, però que al veure que a la gent li agradava més aquesta doncs va decidir apostar per “Toni&Ton”.

El segon premi va ser per Josep Maria amb 304 vots amb la fotografia “Moments de preparació, gaudint de l’escalfor del foc, de les olors” on es veuen diverses paelles i un dels més menuts de la colla preparant el foc”.

Pepe García es va emportar el tercer premi amb la fotografia “Noves generacions, d’una entranyable tradició” amb 229 vots. A la foto es veuen cuiners de la colla de l’arròs amb les paelles i una nena petita vestida amb la roba tradicional.
El 4t premi va ser per la foto “Concentració total per no fallar als comensals” de Dani Casas amb 198 vots, i el 5è per Keral Lanza amb 74 vots.

El primer premi era un pack per 2 persones per anar a TempsD’Spa i un dinar a Can Ladis. El segon premi eren experiències spa per a dues persones a TempsD’Spa. El tercer premi un menú per a 2 persones en un dels restaurants participants a “7 dies d’arròs a Sant Fruitós”. El quart premi eren 4 entrades a espectacles de programació primavera al Teatre Casal Cultural. I el cinquè premi eren 2 entrades a espectacles de Programació Primavera al Teatre Casal Cultural.

Imatge. Facebook de  l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages