La flota de vehicles municipal de Sant Fruitós estrena cotxe elèctric

144

La flota de vehicles municipal de Sant Fruitós té un nou cotxe i és 100% elèctric. Es tracta d’un Renault Zoe Life 40 R90 proveït per l’empresa Autotransversal SL. L’entrega oficial s’ha fet efectiva aquest divendres al migdia i anirà destinat a Serveis Generals de l’Ajuntament.

Des del consistori asseguren que amb aquesta compra han proritzat, sobretot, “que el vehicle disposi d’una àmplia autonomia, adequada a l’ús al que va destinat”. Així, la flota municipal disposa de 2 cotxes, 6 furgonetes i 3 bicicletes que funcionen al 100% amb energia elèctrica. A banda, el municipi també compte amb dos punts de recàrrega semi-ràpida de vehicles elèctrics, una ubicada a la carretera de Vic (a l’alçada del cobert de la Màquina de Batre) i l’altre l’Avinguda Bertrand i Serra (cantonada amb el Carrer de Jaume Balmes).

Es reafirma, així, l’aposta del consistori pel medi ambient i “la voluntat del consistori a contribuir en la cura del medi ambient i fer un nou pas endavant cap a un municipi més sostenible”. La compra d’aquest cotxe està inclosa dins del pressupost del 2018 i ha tingut un cost de 27.877,41 €.