La fira del caçador torna diumenge a Sant Fruitós

158

La Societat de Caçadors de Sant Fruitós de Bages organitza, un any més, la Fira del Caçador. Aquesta n’és la 5ena edició i es farà el diumenge 17 de juny, de les 8 del matí a les 15h de la tarda.

Així, aquest cap de setmana, la zona del Bosquet de Sant Fruitós i el Camp de futbol s’omplirà de moltes activitats. Exposició, desfilada canina, cursos de seguretat, falconeria, carpa amb simulador, tir amb arc, concurs de gossos de mostra, demostracions, etcètera.

A banda, hi haurà servei de bar. Això si, remarquen que en les properes edicions serà l’últim diumenge de juny.

Afectacions durant la V fira del Caçador

En motiu de la celebració de la V Fira del Caçador a Sant Fruitós de Bages el proper diumenge 17 de juny, l’Avinguda Jaume I ( entre el carrer Pere Clapera i la Pl. Alfred Figueras ) i l’Avinguda Sant Joan (entre la Pl. Alfred Figueras i el carrer Dr. German Duran ) restaran tallades al pas de vehicles. En conseqüència, el Carrer Fruitós Verneda, el Carrer Mestre Josep Ardèvol i el Carrer Lluis Castells tindran doble sentit de circulació amb sortida pel Carrer Josep Simón, pel Carrer Casajoana i pel Carrer de la Pesca respectivament, per tal de garantir l’entrada i sortida de veïns.
Aquestes afectacions s’iniciaran a les 7 hores del matí i finalitzaran a les 4 hores de la tarda, del dia 17.
Per altre banda estarà prohibit estacionar tant en l’aparcament municipal número 4 com al Carrer Casajoana, a l’Avinguda Sant Joan, a l’Avinguda Jaume I, al Carrer Fruitós Verneda, al Carrer Mestre Josep Ardèvol i al Carrer Lluís Castells, des de dissabte dia 16 de juny a les 22:00 hores fins les 17:00 hores de diumenge.