La Fira de Santa Llúcia inicia el gruix d’activitats de Nadal a Sallent

144
Fira de Santa Llúcia de Sallent
Fira de Santa Llúcia de Sallent

Per aquestes dates del mes de desembre i principis de gener Sallent ha organitzat activitats nadalenques per a tothom. El dia 5 de desembre l’encesa de llums i l’arribada del tió a la plaça de la verdura van donar el tret de sortida a les festes de Nadal.

Aquest diumenge dia 17, es realitzarà la tradicional Fira de Santa Llúcia amb parades que tenen com a protagonistes elements simbòlics de Nadal. El patge reial també hi serà present per recollir les cartes dels nens i nenes i tornarà els dies 22 de desembre i 5 de gener.

Abans d’acabar l’any, la Coral Nova Harmonia i l’Escola Municipal de Música Cal Moliner faran els seus concerts de Nadal, oberts a tothom, els dies 16 i 18 de desembre respectivament. Per altra banda, Cabrianes presenta el calendari de les festes d’hivern, entre totes les activitats, hi haurà el clàssic pessebre vivent.

Per als infants, el Parc de Nadal obrirà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener de 17 h a 20 h al pavelló municipal amb diversos jocs i inflables per assegurar la diversió. La Turbina petita farà tallers manuals relacionats amb el Nadal els dies 15, 18 i 20 de desembre i l’espai jove realitzarà un taller d’estrelles 3D els dies 14 i 19 de desembre.

El Carrilet s’està preparant per celebrar el cap d’any a l’espai de Contramestres. I l’any nou arribarà amb l’esperada cavalcada de reis repartint caramels i il·lusió. L’arribada dels reis a la plaça Sant Antoni Maria Claret conclourà amb el discurs de benvinguda als Reis d’Orient per part dels consellers infantils.
Aquestes són algunes de les activitats que es faran aquest Nadal a Sallent.

Podeu trobar la informació detallada de cada acte a l’agenda de www.radiosallent.cat