La Fira d’Artés lliura els premis als expositors de la 60a edició, la primera virtual

289
Grup dels expositors participants premiats per la Fira d'Artés en la seva 60ª edició - Foto: Ajuntament d'Artés
Grup dels expositors participants premiats per la Fira d'Artés en la seva 60ª edició - Foto: Ajuntament d'Artés

La comissió de la tradicional fira ha volgut lliurar igualment uns trofeus que, en condicions normals, entrega com a reconeixement a la participació en l’esdeveniment. Una fira que enguany s’ha celebrat en un format excepcional, de forma virtual i amb menys premiats. Tot i això, l’Ajuntament d’Artés i la comissió de la fira han volgut agrair un any més la participació i la implicació de les empreses expositores. 

En l’acte, tant l’alcalde, Enric Forcada, com el regidor de Promoció Econòmica, Xavier Robles, han expressat la voluntat de seguir apostant per la fira d’Artés tot desitjant que l’any que ve pugui ser presencial. Això sí, també han assenyalat que l’espai digital continuï present.

El jurat ha decidit atorgar el trofeu a millor expositor virtual a l’empresa “Nou Motor”. A nivell d’automoció, també el “Grup Maas” s’ha endut el trofeu al darrer model presentat a la fira virtual. Pel que fa a l’oferta més atractiva, el reconeixement ha sigut pel sistema de guiat professional presentat per “Agrícola Fargas”, mentre que el premi a la innovació tecnològica ha sigut per “Mecàniques Bover” i el seu sistema de control de purins. Finalment, el distintiu a la iniciativa més respectuosa amb el medi ambient ha sigut per l’empresa “ISVED”, per les estufes de pèl·let amb tecnologia de condensació.