La Festa Major de Santpedor ja té cartell i programa

218
La Xaranga Kriptonita durant la Festa Major. - FOTO: Montserrat Casòliva
La Xaranga Kriptonita durant la Festa Major. - FOTO: Montserrat Casòliva

Programa_FM_2021

A falta d’una setmana perquè comenci la Festa Major de Santpedor, l’Ajuntament ha fet públic el programa, que comptarà amb concerts i espectacles. Això sí, seran més matiners que en altres edicions. Tot plegat, però, començarà d’avui en vuit amb el pregó institucional. El farà Rafa Martínez i serà la segona vegada que dona el tret de sortida a la Festa Major. Serà divendres que ve a dos quarts de vuit del vespre i, a les 8, les penyes faran el seu propi pregó que només constarà de l’encassacada del Timbaler del Bruc. Li posaran l’armilla que representa cadascuna de les penyes de la festa major i no li treuran fins dilluns.

Precisament, les penyes ja portaran un dia de festa després de l’empartxada, que es celebra dijous i comptarà amb el concert de El último carajillo. A partir de llavors, i sempre a partir de les 9 del vespre, passaran per Santpedor grups com The Papa’s and the Popo’s…

La Tropical…

O, com no, la xaranga Kriptonita.

Això ja és una passa endavant respecte a l’any passat, tot i això els concerts es podran veure asseguts i sense beure res. El camp de futbol també estarà tancat i el concurs de paella es farà en cases particulars, que la xaranga visitarà tant al matí com a la tarda.

Per cert, el cartell d’aquest any de la festa major l’ha dissenyat Marina Òrrit que ha guanyat el concurs.