La Festa Major de Sant Fruitós clou amb l’humor de Pepe Rubianes

156
NÚRIA CLOSAS.- La gimcana marrana dels joves de Sant Fruitós i l’actuació d’imitació de Pepe Rubianes, tanquen set dies de Festa Major.
Joves i no tan joves han participat la tarda d’aquest dilluns a la gimcana marrana organitzada pel Nexe Jove a petició dels joves de Sant Fruitós. Salts al fang, banyeres d’aigua i sabó i un inflable han ocupat el terreny del costat del camp de vòlei. Un tobogan gegant donava l’entrada a les piscines municipals, on els participants s’han refrescat després de passar per la dutxa.
Acaba així la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós després de la trobada de batucades Cor de Catalunya que va omplir de ritme el poble dissabte, amb un taller al matí, la cercavila i una exhibició que va acabar amb l’espectacular ritme de Batucada Shangó i algunes batucades que s’hi van afegir.  Més imatges aquí.
Grup de Percussió Shangó. | Núria Closas
Mentrestant, ja havia començat el 20è corretaskes, amb el tast de beuratges dels bars de la ruta i amb un gran nombre de persones que s’hi van afegir. Al vespre al Bosquet, ‘La banda del drac’ feia ballar petits i grans amb versions de Bruno Mars i Nino Bravo. Séptimo A va tornar a Sant Fruitós per cinquena vegada i per votació popular. El grup de Solsona i Cardona va començar amb 45 minuts de retard, però tot i això no va decebre els fans que els esperaven amb moltes ganes i van transmetre el bon rotllo que els caracteritza. MonDJ posava la cirereta a la nit, després del concert, amb una sessió que s’anava adaptant al públic per fer-lo seguir ballant fins ben entrada la matinada.
Orquestra Rosaleda al concert de diumenge a la tarda. | Ylènia Morros
Diumenge de missa i concert amb l’orquestra La Rosaleda, que va oferir espectacle a Sant Fruitós per partida triple. Al matí, al vespre després de la trobada d’entitats en un espectacle molt concorregut i a la nit amb canvi de vestuari i gèneres diferents.