La Festa Major de Sallent anirà del 6 a l’11 de setembre on les orquestres i el frikibingo seran els principals protagonistes

232

Des de l’Ajuntament de Sallent s’ha apostat per una festa Major on la gent es pugui anar movent per les places i tinguin varietat a l’hora d’escollir entre diferents actes. Per una banda hi haurà les orquestres que donaran vida a la plaça Sant Antoni Maria Claret i el dissabte serà el torn, també, del frikibingo a la plaça de la pau.

El regidor de cultura, Diego Miranda, ha assegurat que volien actes que aglutinessin a tothom i que la gent es pogués anar movent pel poble i entre les places. A més, pel dissabte es va apostar pel frikibingo, un acte que segons miranda és “una aposta gairebé assegura” perquè és un espectacle que coneix i agrada a molta gent.” L’acte, a més, tindrà doble sessió, una a les dotze del vespre (00:00h) i l’altre a dos quarts de dues (01:30h).

Amb aquest acte, a més, assegura que “la gent no estarà quieta només a un lloc, sinó que aniran voltant i això farà que no tothom estigui concentrat en un lloc determinat.” Miranda deixa clar que aquests és un dels objectius de la Festa Major, que tothom pugui estar a tot arreu.

El que també assegura Miranda és que quan van entrar al govern part de la programació ja estava tancada i les orquestres eren el que més pes tenen. Això ha fet que part del pressupost vagi destinat cap allà. Malgrat això han augmentat el pressupost i d’aquesta manera han tingut marge a l’hora de poder organitzar els diferents actes. L’orquestra Metropol, Montgrins i la Costa Brava seran les que faran parada a Sallent.

El pregó de la festa major es farà el divendres a les 9 del vespre a càrrec del músic sallentí Jaume Riu amb la col·laboració de “The River Troupe Gospell”.

Podeu consultar tot el programa de Sallent aquí

A més, també teniu tots els actes a l’agenda de Ràdio Sallent