La festa de l’esport arrenca a córrer

197

La cursa 10K es va celebrar diumenge, i va comptar amb gairebé vuitanta participants. La prova, organitzada per la secció running del FAES (Foment Arqueològic i Excursionista Sallentí), consta de 10 quilòmetres. El primer classificat, Victor Estepa, va superar la línia de meta amb un temps de 40 minuts i 21 segons (amb un segon menys que Jordi Cots). El tercer i quart classificats també van estar separats per ben poc temps: Josep Gonzalez va fer 42:35 i Joan Busquets, 42:36.

Les tres primeres noies van ser Vanesa Chirveches (49:56), Laura Prat (57:07) i Mercè Casadesús (57:21). Chirveches, de Puig-reig, va quedar en la posició número 15 del total. A més de sallentines, sallentins i puig-regenques, també van participar a la cursa artesencs, santvicentines, berguedans, calderines, masnovins, espunyolenques o hortonencs (de l’Espunyola i de Sant Llorenç d’Hortons, respectivament). Es tracta d’una cursa hereva de la del Riu Cornet, que enguany ha donat els seus beneficis a l’Associació Adrián Lanza, a favor de la lluita contra el c`pancer infantil.

Un altre plat fort de la Festa de l’Esport serà aquest divendres al vespre, la Nit de l’Esportista, que aplegarà tots els protagonistes sallentins de tots els esports imaginables.