La Festa de l’Escudella de Castellterçol tornarà a la Plaça Nova

187

La millora de les dades de la pandèmia permetran celebrar la festa de l’escudella de Castellterçol en el seu espai habitual. La fi de la sisena onada i la relaxació de les restriccions permetran que el dimarts de carnestoltes torni a la Plaça Nova. Fa aproximadament un més l’ajuntament de Castellterçol i el Consell de l’Escudella van comunicar que aquest any l’emblemàtica festa del poble canviava d’ubicació i es traslladava a l’Espai Fàbrica Sosa. D’aquesta manera es volien garantir els protocols sanitaris necessaris per frenar la propagació de la covid-19. Ara que la situació de la pandèmia millora al Moianès han decidit recuperar l’espai de la Plaça Nova. Miquel Catot és cap de colla dels Escudellers de Castellterçol.

Sí que es modificarà, respecte a la festa anterior a la pandèmia, el descontrol que hi havia a l’hora de servir la preuada escudella, Catot explicava que ja ho estaven plantejant abans de l’arribada de la pandèmia. 

La Festa de l’Escudella de Castellterçol se celebra el dimarts de carnaval, un dia molt esperat al poble i que és festiu a Castellterçol, a més a més de ser una tradició centenària.