En motiu de la vaga ha fet que la unió de botiguers decidís que “el divendres dia 18 no hi ha res a celebrar”. Malgrat això creuen que es deuen a la gent que espera la festa durant l’any.

Amb motiu de la vaga ha fet que la unió de botiguers decidís que “el divendres dia 18 no hi ha res a celebrar”. Malgrat això creuen que es deuen a la gent que espera la festa durant l’any.

La festa de la tapa i la cervesa és un acte consolidat dins de l’agenda de la unió de botiguers però aquest any serà diferent. En comptes de fer-se durant el divendres i el dissabte només es farà el dissabte. Segons el president de la unió de botiguers de Sallent, Josep Puig, el divendres dia 18, no hi ha res a celebrar però la festa es celebra “per la gent que l’espera durant l’any”.

Durant el dissabte es duran a terme diferents activitats a plaça de Sant Antoni Maria Claret. Es converteix en un un gran aparador per a tots els restaurants i bars del poble que ofereixen diferents tapes juntament amb una gran varietat de cerveses artesanals de diferents productors.

A més, la unió de botiguers també ha fet un comunicat on explica que com a entitat s’afegeixen a la vaga però que respecten tots aquells que no s’hi vulguin sumar. Consideren que cada persona és lliure de fer el que vol.

PROGRAMA:

Divendres 18 d’Octubre.
Per questions alienes a l’organització els actes d’aquest dia queden anul·lats.

Dissabte 19 d’Octubre.
11:00 – Obertura de la festa
11:30 – Experiencia cervesera (cates de cervesa a càrrec dels cervesers)
12:30 – Concert a càrrec els Bandarres Juanjo “El tinajas” i Marc Monsó
12:30 – Cata de Cerveses (A càrrec de Joan Villar)
16:00 – Animació infantil a (A càrrec d’agrupament Roques Albes)
19:00 – Cata de Cerveses (A càrrec de Joan Villar)
21:30 – Concert a càrrec del grup Versus
24:00 – Tancament de la festa
Festa de la tapa i la cervesa 2017