La festa de la tapa i la cervesa de Sallent durarà un dia en motiu de la vaga

116

En motiu de la vaga ha fet que la unió de botiguers decidís que “el divendres dia 18 no hi ha res a celebrar”. Malgrat això creuen que es deuen a la gent que espera la festa durant l’any.

Amb motiu de la vaga ha fet que la unió de botiguers decidís que “el divendres dia 18 no hi ha res a celebrar”. Malgrat això creuen que es deuen a la gent que espera la festa durant l’any.

La festa de la tapa i la cervesa és un acte consolidat dins de l’agenda de la unió de botiguers però aquest any serà diferent. En comptes de fer-se durant el divendres i el dissabte només es farà el dissabte. Segons el president de la unió de botiguers de Sallent, Josep Puig, el divendres dia 18, no hi ha res a celebrar però la festa es celebra “per la gent que l’espera durant l’any”.

Durant el dissabte es duran a terme diferents activitats a plaça de Sant Antoni Maria Claret. Es converteix en un un gran aparador per a tots els restaurants i bars del poble que ofereixen diferents tapes juntament amb una gran varietat de cerveses artesanals de diferents productors.

A més, la unió de botiguers també ha fet un comunicat on explica que com a entitat s’afegeixen a la vaga però que respecten tots aquells que no s’hi vulguin sumar. Consideren que cada persona és lliure de fer el que vol.

PROGRAMA:

Divendres 18 d’Octubre.
Per questions alienes a l’organització els actes d’aquest dia queden anul·lats.

Dissabte 19 d’Octubre.
11:00 – Obertura de la festa
11:30 – Experiencia cervesera (cates de cervesa a càrrec dels cervesers)
12:30 – Concert a càrrec els Bandarres Juanjo “El tinajas” i Marc Monsó
12:30 – Cata de Cerveses (A càrrec de Joan Villar)
16:00 – Animació infantil a (A càrrec d’agrupament Roques Albes)
19:00 – Cata de Cerveses (A càrrec de Joan Villar)
21:30 – Concert a càrrec del grup Versus
24:00 – Tancament de la festa
Festa de la tapa i la cervesa 2017