La festa de la tapa i la cervesa continua en el seu 4rt any

194

La festa de la tapa i la cervesa ja arriba a la seva 4a edició. El “ocktoberfest” sallentí ha tingut una molt bona rebuda per tots els sallentins i sallentines durant les passades edicions. El primer any només es va realitzar durant un dia, però degut l’èxit en les passades edicions, actualment s’ha hagut de dur a terme dos dies.

La festa de la tapa i la cervesa d’enguany serà de divendres dia 20, de les 7 de la tarda (19:00) a les 12 del vespre (24:00h). Per altra banda, el dissabte dia 21 l’horari serà més complex, ja que anirà de les 11:30h del matí, fins les 12 del vespre (24:00h). La presidenta del Comerç associat a Sallent, el CAS, Mari Calvo, ens explica les novetats.

Enguany un cop s’obri la festa es farà una entrevista a dos cervesers especialitzats en la matèria a la mateixa plaça dels arbres. Com l’any passat, a causa de la bona rebuda de l’any passat, el tast de cerveses a càrrec de Joan Villar es tornarà a realitzar. El dissabte dia 21 Villar farà un tast de cerveses que valdrà 5 € i es durà a terme a la sala Joan Vilà i Valentí. Per tal que no hi hagi aglomeracions se’n duran a terme dues; una a les 12:30h i l’altre a les 5 de la tarda (17:00h).

Pels més petits, també hi haurà actes a destacar, com per exemple el de dissabte. Des de les 18:30h de la tarda, els més petits podran pintar-se la cara, a carreg de Mun Puig i Bet Garcia. La jornada de dissabte acabarà a les 22:20 Concert a càrrec de Revoltijo. En cas de pluja les activitats es durant a terme a l’envelat. Clicant aquí us podeu descarregar el programa.