La Fase 1 del desconfinament no afecta d’igual manera a les instal·lacions esportives de casa nostra

120

Amb l’arribada de la Fase 1 del desconfinament, el món de l’esport veu cada vegada més la llum a final del túnel. Tot i això, aquesta primera fase del desconfinament no afecta d’igual manera a les entitats esportives de casa nostra. D’una banda, hi ha els gimnasos els quals no veuen viable obrir els seus establiments donades les restriccions de personal i l’aforament limitat al 30% de personal.

Un dels gimnasos que es troba en aquesta situació és el gimnàs Nat’s de Sant Fruitós de Bages. La incertesa que plana especialment sobre aquest sector, fa que obrir en la fase 1 “sigui inviable” segons explicava el gerent d’aquest mateix gimnàs, Albert Canal, als micròfons de La Central d’Ona Bages. En aquest sentit, la incertesa és màxima i més pels gimnasos que han patit un fort sotrac econòmic a causa de la crisi del coronavirus. Ara mateix, aquest sector està pendent de les ajudes que puguin arribar des de les administracions. Però per Canal, i més enllà d’això, el dubte està en “com els gimnasos tornaran a la normalitat”.

D’altra banda, hi ha les instal·lacions que ofereixen un servei esportiu a l’aire lliure i que per tant, tenen més fàcil tornar a la “nova normalitat”. És el cas del Club Tenis Manresa, el qual des d’avui dilluns, ja ha obert les seves instal·lacions per a la pràctica individual de tenis i pàdel. Anjo Valentí, president del Club, ha explicat a La Central que estan contents però assumeixen la responsabilitat i per això han adoptat tota una sèrie de mesures.

Vols saber com tornen a la “nova normalitat” aquests dos sectors? En parlem amb els seus protagonistes.