L’Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent ja té a punt la programació del teatre de cara al 2022. L’aposta se centra en el públic juvenil i la temporada començarà amb l’espectacle familiar un meravellós viatge de la Leadiumenge 9 de gener a les sis de la tarda.

Entre els espectacles més destacats, hi ha dos concerts que es podran gaudir en un format que encara no s’ha pogut estrenar a Fàbrica Vella a causa de la pandèmia sanitària. Es tracta de El Pony Pisador, un concert a peu dret que es farà amb la sala buida, sense butaques, i un altre a càrrec de Mabel Flores, que es farà en una fórmula híbrida pels que vulguin ballar i els que vulguin escoltar. El primer serà el divendres 18 de març a les deu del vespre i el segon serà el dissabte 14 de maig a les deu del vespre.

La setmana prèvia a la Setmana Jove (que serà el maig del 2022) es farà un musical, Barcelona 24 h. Està protagonitzat per joves i parla sobre les seves anècdotes viscudes una nit qualsevol a la ciutat de Barcelona. Ha estat nominat a diversos Premis Butaca.

Una de les novetats més importants és la creació d’una tarifa per a joves, la menys 25, destinada a menors de 25 anys i vàlida per tots els espectacles. Això vol dir que mai pagaran més de 8 euros per cap dels espectacles programats, siguin de teatre o de música.

Per contrapartida, la tarifa +60 passa a ser de +65 per fer-ho coincidir amb l’edat de jubilació. L’objectiu és facilitar l’accés al jovent i que, en tot cas, el preu no sigui un impediment per anar a Fàbrica Vella.