Les obres de teatre ‘Iaia, memòria històrica’ i ‘La reclosa’ actuaran aquest cap de setmana a l’espai cultural Fàbrica Vella. La membre de l’equip responsable de la Fàbrica Vella, Ruth Matamala, explica que “l’obra ‘Iaia, memòria històrica’, és molt adient per celebrar-se dins el marc de la Setmana de la Gent Gran”. Dissabte serà el torn de ‘La resclosa’, una obra de gralla i dansa.

Coincidint amb la Setmana de la Gent Gran de Sallent, l’espai cultural Fàbrica Vella de Sallent acollirà divendres l’obra teatral ‘Iaia, memòria històrica’. Una obra de teatre protagonitzada per una sola actriu que fa el paper d’àvia. “La història de moltes de les nostres àvies a través de la vida de la Mercedes” segons la sinopsis de la mateixa obra. L’argument fa un repàs de fets que han marcat la vida de moltes persones i que per això s’hi poden sentir identificades.

La membre de l’equip responsable de la Fàbrica Vella, Ruth Matamala, explica que “la protagonista s’emmarca en diferents escenaris en què la gent gran s’hi podrà identificar”.

Dissabte serà el torn de l’obra de teatre ‘La resclosa’, una obra que, creada per dos sallentins, compta amb el segell D.O. Matamala explica que “‘La reclosa’ mostra com els protagonistes, la Núria i el Roger, intenten fer l’impossible amb la gralla i la dansa en un espectacle diferent i original”.

Tant l’obra ‘Iaia, memòria històrica’ com ‘La reclosa’ es poden gaudir per un preu de 5€ l’entrada.