Navàs acollirà aquest cap de setmana la seva primera Fira Intercultural amb activitats variades i dirigides a públics de totes les edats. L’objectiu és el de fomentar la bona entesa i les relacions entre les diverses cultures i sensibilitats que conviuen al poble.

És una fira de nova creació, però que, en realitat, és la continuació de les festes interculturals que celebra anualment la població. Amb aquesta Fira es vol donar un impuls a l’antic format i anar consolidant propostes que fomentin la diversitat i la convivència cultural. Aquesta primera Fira s’ha organitzat tenint en compte les restriccions derivades de la pandèmia.

Les activitats es concentraran a la Plaça Gaudí i al tram final del passeig Ramon Vall. El programa arrencarà a les sis de la tarda amb jocs recicloperats (fets amb material reciclat) per a totes les edats, tallers interculturals, i actuacions de cultura popular d’origen divers. A partir de 2/4 de 8 es donarà el tret de sortida a un espectacle itinerant amb la figura de l’imponent elefant Hathi, que es passejarà per la fira. Finalment, a partir de 2/4 de 9, un concert de percussió africana a càrrec de Mandeng Foly posarà punt i final a la festa.