La diputada de d’En Comú Podem a Madrid, Aina Vidal, farà un col·loqui sobre pensions a Santpedor

145
Aina Vidal parlant a un congrés d'En Comú Podem
Aina Vidal parlant a un congrés d'En Comú Podem

La Diputada al Congrés Aina Vidal, representant d’En Comú Podem a la Comissió de Seguiment del Pacte de Toledo estarà a Santpedor el dimecres 7 de Març a les 19h a La Capella de Sant Andreu. Allà farà una xerrada-debat on posarà sobre la taula el punt on es troba actualment el model de pensions públiques i les alternatives per a la garantia, millora i sostenibilitat d’un dels pilars bàsics de l’Estat del Benestar.

Davant la pèrdua de poder adquisitiu que pateixen els pensionistes, des de Catalunya En Comú Santpedor volen remarcar” el caràcter solidari i intergeneracional del sistema públic de pensions”, que està sent objecte, diuen “d’un atac despietat per part dels sistema financer amb el suport del propi Govern del PP”.

Així, des d’En Comú Podem asseguren que “la garantia per unes pensions dignes recau en un model laboral on la precarietat, els baixos salaris i l’escletxa entre homes i dones, i més en vigília del del dia de les Dones i la vaga feminista, siguin l’objectiu a eradicar per part de qualsevol govern”.