La Diputació de Barcelona ha augmentat la quantitat destinada a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages per a noves inversions un 33%.

La Diputació de Barcelona ha aprovat el Programa general d’inversions d’acord amb el Protocol general del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023. Aquest té com a objectiu donar suport i eines als governs locals en el moment de realitzar noves inversions sostenibles o de manteniment municipal. Ara l’ens local disposarà d’una quantitat superior que durant l’anterior. 

En el programa aprovat al període 2016-2019, el qual es va destinar al municipi 479.500,00 €, enguany s’hi destinaran un total de 723.082,41 €. Des del nou Equip de Govern s’han realitzat reunions amb la Diputació de Barcelona peticionant aquest augment, i per aconseguir un presupost més elevat i invertir en diferents equipaments per al poble. 

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages valora molt positivament aquest increment de més del 33 % en les partides pressupostàries d’inversions, les quals es veuran reflectides en nous projectes i per Sant Fruitós de Bages.