La Diputació de Barcelona ampliarà el Pont de Castellet a Navàs

150

La Diputació de Barcelona iniciarà el proper 12 d’abril les obres d’ampliació del Pont de Castellet, situat al municipi de Navàs. Aquesta obra s’emmarca dins la campanya de Conservació d’elements de superestructura en ponts de la Xarxa Local de carreteres. Les obres tindran una durada de 7 mesos.

Les tasques previstes són la instal·lació de sistema de contenció tipus pretil metàl·lic per a contenció de vehicles substituint la contenció existent. També la ampliació del tauler del pont.

Les afectacions al trànsit tindran inici el 19 d’abril amb el tall d’un carril a la circulació de vehicles, mantenint la circulació al pont amb trànsit alternatiu regulat amb semàfors. Durant tota la obra a partir d’aquesta data es mantindrà un carril tallat a la circulació de vehicles.

Per altra banda, del 22 d’abril al 21 de maig es produiran talls totals a la carretera amb durada màxima de mitja hora de dilluns a divendres.

Posteriorment al 21 de maig, es produiran talls totals de carretera de manera puntual, que s’informaran amb antelació. En qualsevol cas, es permetrà el pas dels vehicles d’emergències.