Aquest diumenge el Bosquet de Sant Fruitós ha acollit la sisena edició de ‘La Cursa dels Llebrers”, un canicross benèfic. Hi han participat 150 persones, la meitat ha fet el recorregut corrent amb la seva mascota i la resta caminant. Les entitats que ho han organitzat i a qui es destinaran els fons recol·lectats són l’Associació Niu de Petjades, Galgos112 i Seproan Sallent.

El canicross ‘La Cursa dels Llebrers’ de Sant Fruitós de Bages ha reunit a un total de 150 participants, procedents de diferents punts del territori català, amb representació de corredors de comarques de Girona, Lleida, Tarragona i Barcelona. L’organització destaca el fet que s’han doblat el nombre de corredors del canicross respecte l’any passat. Cèlia Sànchez és la presidenta de l’Associació Niu de Petjades. “Hem tingut uns 150 participants, era el límit que teníem. A última hora quedaven 13 places i s’han liquidat. La gent ha quedat molt contenta, els hi ha encantat, ens han dit que se’ls hi ha fet fins i tot curt, tot i que és un quilòmetre més que l’any passat. El canvi d’ubicació i el cronòmetre també els hi ha agradat”.

El primer en acabar la cursa en categoria masculina ha estat Óscar Recuenco i el seu gos Dic amb un temps de 28 minuts i 20 segons. En categoria femenina, la primera en arribar ha estat Tamara Willems i el gos Rock amb un cronòmetre de 33 minuts i 15 segons.
L’esdeveniment, no era competitiu, sinó benèfic, i ho era per dues vessants. Per una banda, els fons recol·lectats, que encara s’han de quantificar, es destinaran a les entitats col·laboradores: l’Associació Niu de Petjades, Galgos 112 i Seproan Sallent; i per l’altra s’ha recollit pinso de gat i de gos que es repartirà a l’entitat Niu de Petjades i a la protectora sallentina.