La cursa Berga-Santpedor canvia els vasos de plàstic d’un sol ús per vasos individuals de silicona i incorpora servei de transport de bicis

210
Biciletes penjades de faroles i balcons a Santpedor anuncien la Berga - Santpedor del proper 11 de novembre FOTO.2X2
Biciletes penjades de faroles i balcons a Santpedor anuncien la Berga - Santpedor del proper 11 de novembre FOTO.2X2

Bicis i bambes penjades a faroles i balcons de Santpedor anuncien l’arribada de la 33a edició de la Berga-Santpedor, que organitza el Centre Excursionista 2×2, i que enguany vol reduir l’impacte ecològic

Amb l’arribada de Tots Sants han tornat a aparèixer bicis BTT i bambes penjades a les faroles i balcons d’alguns carrers de Santpedor. Anuncien l’arribada de la 33a edició de la cursa Berga – Santpedor. Una cursa plenament consolidada al calendari ciclista de la Catalunya Central, que arriba el proper diumenge 11 de novembre, i que l’any passat va superar els mil participants.

Aquest any, a més, incorpora com a novetat , per un cost extra de 15 euros, un servei de transport de bicicletes fins a Berga. Tot i que només s’implantarà si s’arriba a un mínim de 35 inscrits per aquest servei. Des de l’entitat organitzadora, el Centre Excursionista 2×2 de Santpedor, Antoni Puiggròs ha explicat també una altra novetat de l’edició d’enguany, vasos plegables de silicona per cada participant enlloc dels habituals de plàstic d’un sol ús, per reduir l’impacte ecològic de l’esdeveniment:

 

La Berga-Santpedor comptarà amb els itineraris de sempre. Un recorregut de 59 quilòmetres per fer en BTT o bici elèctrica, i un de 53 quilòmetres que es pot fer corrents o caminant. Les inscripcions d’aquesta cursa no competitiva, costen 20 euros i es poden fer a través del web.