El candidat de la CUP Santpedor, Aniol Vila, i membres de la llista, ho van explicar en una entrevista a Ràdio Santpedor

La CUP Santpedor té en ment canviar el model energètic del poble. En una entrevista a Ràdio Santpedor amb el cap de llista, Aniol Vila, i també altres membres de l’equip com són Pau Clusella, Queralt Castañares, i Joan Ferrer, va explicar que al seu programa electoral contemplen canviar els subministraments energètics del poble amb les grans empreses de l’IBEX-35, per altres empreses d’aquí que ofereixin un servei més proper, ètic, i sostenible. A més, també volen instal·lar plaques solars en edificis municipals perquè es pugui abastir gran part del seu consum energètic amb energia renovable.

A part d’això, van defensar un cop més la necessitat de posar fil a l’agulla per obrir Cal Jorba al públic i fer una inspecció de la Torre de l’Aigua, així com la municipalització de l’escola Bressol els Gallarets, o la voluntat d’impulsar la participació ciutadana al poble a través de comissions o consells de ciutadans que tinguin un cert poder vinculant, i també de consultes.

L’entrevista, a més, va servir per conèixer més a fons el candidat, Aniol Vila, i els membres de la llista que l’acompanyaven.

ESCOLTA L’ENTREVISTA SENCERA: