L’acompanyaran Pau Clusella, Susanna Trapé,Visi Ortiz, Queralt Castañares i Ruben López . Com a elements destacats del programa posen el focus en el feminisme, el mandat de l’u d’octubre, la democràcia participativa i també la municipalització dels serveis públics

La CUP Santpedor s’estrenarà a les eleccions municipals amb Aniol Vila al capdavant i un programa amb especial atenció a la municipalització de serveis públics, el feminisme, la democràcia participativa i el mandat de l’u d’octubre

Vila anirà acompanyat de Pau Clusella, Susanna Trapé, Visi Ortiz, Queralt Castañares i Ruben López. Els cupaires porten mesos fent assemblees obertes en què han anat perfilant la llista i els punts clau del futur programa electoral: complir el mandat de l’u d’octubre, feminisme, fer un poble més participatiu i municipalitzar els serveis públics. En aquest sentit porten setmanes reclamant la municipalització de l’escola bressol Els Gallarets, ara mateix un dels seus principals objectius.

A banda d’aquests quatre punts estratègics, els cupaires, que s’han presentat avui a la placeta del Born amb la presència d’unes 60 persones, s’organitzen en 10 comissions que s’han anat distribuint a través de les assemblees obertes: urbanisme, esports, educació, model energètic, feminisme, habitatge, municipalitzacions, cultura i joventut, economia i hisenda, i democràcia participativa.

Pel què fa al cap de llista, Aniol Vila, assegura que assumeix l’encàrrec amb responsabilitat i amb una trajectòria en la política del poble que es remunta a l’edat de 15 anys.

Des de la CUP Santpedor aniran perfilant el programa electoral en els propers dos mesos a través de les assemblees obertes en què inviten a tothom a participar.