La CUP Sallent organitza un concert de suport a l’Anna Gabriel

190
Anna Gabriel
Anna Gabriel

L’Espai Cultural de la Fàbrica Vella serà l’escenari, aquest dissabte, d’un concert solidari per donar suport a l’Anna Gabriel. L’ex diputada al Parlament per la CUP, imputada per presumpta rebel·lió i sedició, està cridada a declarar al Tribunal Suprem davant el jutge Pablo Llanera avui, tot i que ja ha anunciat que no s’hi presentarà. Ho ha dit en una entrevista al diari suís ‘Le Temps’, on ha a assegurat que no anirà a Madrid: “Em persegueixen per la meva activitat política i la premsa governamental ja m’ha declarat culpable”. “Com que no tindré un judici just al meu país, n’he buscat un en què pugui protegir els meus drets”, explica l’exdiputada. Per això, considera que “serà més útil al moviment lliure que rere els barrots” i que cal denunciar aquesta cacera de bruixes que implica a tota la societat, “des de professores, representants electes del poble i fins i tot electores que es troben en el punt de mira de la justícia espanyola”.

Com a mostra de suport, la CUP Sallent ha organitzat un concert d’Ovidi 4 amb el lema ‘Si toquen l’Anna, Sallent respon. Cuidem-la, cuidem-los’ amb el qual es vol fer recolzar públicament a l’Anna i per extensió a tots els presos polítics. Els beneficis que es recaptin amb l’esdeveniment, aniran íntegrament destinats a la caixa de resistència per pagar les fiances dels encausats de l’1-O.

El concert, començarà dissabte a les 19’30h a l’Espai Cultural Fàbrica Vella amb un preu de 10€ l’entrada anticipada, 15€a taquilla, i 20€ l’entrada solidària. Després de l’actuació, hi haurà sopar de pintxos.