La CUP Sallent denuncia les hores extres de la brigada

159

L’oposició va reiterar que les hores extres que es duien a terme per part de la brigada són excessives i que els treballs que es fan “no (són) urgents ni específics”. El passat juliol, el grup municipal d’ERC va destapar que els operaris han arribat a “cobrar 1.700 euros d’hores extres en un mes a un sol treballador, que per llei són permeses només 80 hores al any, i que ells ja les feien en un sol mes”. Aquest cop, però, és la CUP qui ho denuncia ja que afirma a Sallent hi ha més de 400 persones a l’atur, i per tant “la feina extra la podrien fer sallentins desocupats”. De fet, el partit explica que el “90% de les feines són treure herbes, branques, moure cadires i escenaris”.

Concretament, segons la CUP, l’Ajuntament de Sallent va destinar 18.000 euros a la brigada només contant les hores extres. A més, detallen que “a certs treballadors se’ls va pagar més de 6.000 euros en hores extres en només cinc mesos”.

Escoltem a Albert Junyent

L’oposició, doncs, denuncia que és molt comú que els treballadors facin quatre hores extra al dia, en una jornada laboral que d’entrada és de 8h però que n’acaba sent de 12. Però el partit reitera que no es malinterpretin les seves paraules, ja que diuen que “la culpa no és dels treballadors, que fan el que els diuen, sinó dels seus responsables polítics”.