La cuina Low Cost i de proximitat marca l’èxit de la Festa Alícia’t a Mon Sant Benet

182

La fira de la gastronomia de les comarques de Barcelona a Món Sant Benet va tornar en plena normalitat i amb tallers per a totes les edats. 

Un dels plats forts, mai més ben dit, va ser la xerrada amb la xef Ada Parellada. La cuinera i propietària del restaurant Semproniana va oferir una xerrada on va donar pautes per combatre la inflació i consells per aprofitar els aliments i lluitar contra el seu malbaratament. Tot això mentre ella també cuinava. De fet, el director general de la festa, Toni Massanés, assegurava que l’objectiu és explicar cuina de proximitat amb persones que entenen i cuiden el producte. 

La festa va néixer amb l’objectiu de divulgar el producte local i també per ensenyar totes les investigacions que es fan durant tot l’any per tal de consumir i menjar millor.

La Festa Alicia’t va incloure altres tallers i activitats de cuina per a tots els públics, així com l’espai dedicat a productors i elaboradors de la gastronomia de les comarques de Barcelona al Mercat de la Plaça.