Al llarg del 2018, La Creueta Centre Cultural ha fet diverses activitats per commemorar l’aniversari de l’equipament, que va iniciar la seva activitat fa 15 anys amb el Teatre Auditori Agustí Soler i Mas i que va ampliar l’oferta d’activitats fa 5 anys amb una nova infraestructura cultural.

La clausura d’aquesta celebració acabarà dissabte 27 d’octubre, a les 7 de la tarda, amb activitats obertes a tothom. D’una banda es farà la presentació i estrena del vídeo “Navarcles sota el mar” i es tornarà a projectar el libdub del primer aniversari de La Creueta. D’altra banda, es farà un reconeixement als actors i les entitats que “han nascut amb el Teatre”. Finalment, a la plaça de davant la Biblioteca, hi haurà un brindis per a celebrar el projecte.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Navarcles, Eduard Blanco, explica que la festa es farà per a celebrar el que el centre cultural significa pel municipi” i espera que tothom s’hi senti acollit, “especialment els que hi han participat durant aquests anys”.

L’equipament esportiu, de fet, “és un espai que s’ha fet gràcies a l’aportació de tots els ciutadans” i és per aquest motiu que els organitzadors conviden a tots els navarclins i navarclines a formar-ne part.