Francesc Vila i Montserrat Xixons presentaran divendres 20 d’abril el llibre dels 50 anys de la Coral Escriny a l’Auditori Convent

La Coral Escriny de Santpedor celebra els seus 50 anys. Ho fa en un dels moments més àlgids de la seva història, i actuant amb solistes, músics i bandes de primer nivell com Manel Camp o Orquestra Cambra de Terrassa 48. Per commemorar l’efemèride Francesc Vila i Montserrat Xixons, membres de la coral, han escrit un llibre que parla no només de la història de l’Escriny sinó del context històric de les corals al territori i la seva evolució. Una obra amb material inèdit que s’ha pogut recuperar de l’arxiu municipal. La presentació del llibre serà divendres 20 d’abril a l’Auditori Convent de Sant Francesc a partir de les 19:30h., i comptarà amb actuacions de la pròpia coral.

Tant Vila com Xixons han posat en valor a Ràdio Santpedor el bon moment actual de la coral i la tasca del director, Marc Reguant, de qui asseguren “és capaç de treure el millor de cadascú i posar-nos reptes cada cop més ambiciosos que anem assolint”. Per altra banda, Xixons explica que “la Coral Escriny viu un bon moment perquè s’ho ha treballat durant cinc dècades”, realçant així el compromís i la feina de totes les persones que han format part de l’entitat musical des de la seva creació al 1968.

Escolteu l’entrevista completa amb Francesc Vila i Montserrat Xixons: