La construcció d’una piscina coberta protagonitza el Pla d’Actuació Municipal de Sant Vicenç de Castellet

453

La futura construcció de la piscina coberta al pavelló protagonitza el Pla d’Actuació Municipal de Sant Vicenç de Castellet. El PAM és un document que traça les línies de cada mandat dels Ajuntaments. En el cas de Sant Vicenç, inclou fins a una setantena d’actuacions i té un ull posat en el medi ambient.

Un altre dels projectes que també és prioritat aquest any és la reurbanització dels carrers Barcelona i Armengol i la remunicipalització del servei de neteja, que es va executar l’any passat. El PAM també inclou la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal i les millores dels polígons d’activitat econòmica amb l’objectiu que siguin més competitius. A tot això davant de les ocupacions delinqüencials l’Ajuntament preveu la creació d’una nova regidoria d’Habitatge que potenciï un mercat de lloguer assequible i doni continuïtat a tota la feina feta en aquest sentit. L’alcaldessa de Sant Vicenç, Adriana Delgado, lamenta que el PAM ha arribat més tard del previst però assegura que l’han presentat amb unes actuacions concretes i que marquen les línies de cap on vol anar el govern d’Esquerra Republicana. 

Des de l’oposició, Dani Mauriz de Junts per Sant Vicenç lamenten que el PAM havia arribat massa tard i que tampoc havia comptat amb l’oposició durant l’elaboració del projecte.

En el document del PAM també hi ha un apartat on s’inclou el compromís amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de Nacions Unides.