La Confraria de Vins del Bages farà un Dinar Groc a Santpedor en solidaritat amb els presos polítics

153
Cal Llovet de Santpedor acollirà el Dinar Groc el proper dissabte 9 de febrer

Serà el proper dissabte 9 de febrer a la sala Cal Llovet i s’espera que hi hagi parlaments de gent vinculada als presos


La Confraria de Vins del Bages organitza un Dinar Groc en solidaritat amb els presos polítics. Ho van explicar a Ona Bages Pep Mira i Robert Martí, President i secretari de l’entitat. L’àpat, en què també hi participa l’ANC de Santpedor, serà el proper 9 de febrer a Cal Llovet, a Santpedor, i tots els beneficis seran per la caixa de solidaritat. Pep Mira diu que des de la Confraria de Vins del Bages “feia temps que es volia fer un acte de suport als presos polítics”.

Per apuntar-se al dinar, en què també es preveu que intervinguin persones vinculades als presos per fer parlaments, es pot comprar un tiquet a les llibreries Hortizó i Timbaler de Santpedor o a les seus d’ANC i Òmnium de Manresa. També hi ha l’opció de comprar un tiquet per la ‘taula zero’, en cas que no es pugui anar a l’àpat però es vulgui col·laborar igualment. En tots els casos s’entregarà com a obsequi una copa de vi serigrafiada amb un llaç

DO Pla de Bages

Pep Mira i Robert Martí, com no podia ser d’altra manera, van parlar també de vins. Asseguren que la Denominació d’Orgien Pla de Bages ha crescut i millorat molt en els últims anys. I que tot i ser produccions petites han assolit productes de molta qualitat. Entre els quals destaquen el Picapoll.

Escolteu l’entrevista sencera amb Pep Mira i Robert Martí, de la Confraria de Vins del Bages: