Cartellisme per joves, videoart i poesia, les propostes culturals d’A Cobert pel cap de setmana.

263

A Moià el centre d’art contemporani A Cobert prepara un cap de setmana amb propostes culturals que combinen el videoart, la poesia i el cartellisme. Començaran aquesta tarda amb un taller pensat per a joves i emmarcat dins de les celebracions del carnaval de Moià. De la mà del Casal Jove la Pólvora han organitzat un taller per joves amb l’objectiu de conscienciar sobre les males pràctiques en els esdeveniments d’oci, amb el cartellisme com a canal, per a incentivar la reflexió, Nerea Campo d’A Cobert en donava els detalls.

Dissabte a les 12 h del migdia continuaran les activitats culturals amb una proposta que combina videoart i poesia, Gemma Polanco i Vilma Bravo són dues vídeo artistes que reflexionen amb una perspectiva feminista sobre les cures i el confinament.

La proposta anirà acompanyada d’un recital poètic amb la presència de la moianesa Neus Cirera i Juma Barratxina, poeta amb arrels a Moià. 

D’aquesta manera l’A Cobert fa els primers passos després d’iniciar l’activitat cultural amb pensament crític a principis d’any.