La cloenda dels laboratoris de creació aglutina 900 alumnes de les escoles de Sallent

110
Tots els escolars de Sallent han participat dels Laboratoris Creatius FOTO-AJUNTAMENT DE SALLENT
Tots els escolars de Sallent han participat dels Laboratoris Creatius FOTO-AJUNTAMENT DE SALLENT

Tots els nens en edat escolar han participat aquest curs dels laboratoris de creació

Aquest matí 900 alumnes provinents de les diferents escoles de Sallent s’han trobat al Pavelló Municipal per acomiadar amb una petita coreografia els tallers de creació que han estat fent durant mesos a l’Espai Cultural Fàbrica Vella.

A part d’aquesta coreografia que l’alumnat havia après per separat i que avui ha representat conjuntament per primera vegada, la cloenda dels Laboratoris de Creació també ha comptat amb l’actuació “Silenci… dansa” de la companyia Factoria Mascaró. Un dels referents en l’àmbit de les arts escèniques vinculades a la pedagogia que amb aquest espectacle ha treballat el silenci i el llenguatge de la dansa deixant embadalits als nens i nenes.

Els laboratoris de creació van començar el mes de febrer i des de llavors tot l’alumnat de les escoltes de Sallent ha passat per l’Espai Cultural per treballar les arts escèniques des de diversos espais amb l’objectiu de desenvolupar i estimular les arts escèniques, entendre-les com una eina i incorporar-les en el seu dia a dia.

Un projecte ambiciós, del qual els docents i professionals que hi han treballat valoren molt positivament i qualifiquen d’enriquidor.