La campanya “Diposita aquí el teu masclisme”, arriba a Sant Vicenç de Castellet. Es tracta de posar una enganxina a les papereres del poble amb aquesta frase.  D’aquesta manera des de l’Institut Català de les dones es vol que la gent llenci el seu masclisme de manera simbòlica. 

Amb aquesta acció es vol visibilitat aquesta realitat per a poder aconseguir la igualtat efectiva i desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones.

Amb la col·laboració de l’Associació Feminista Fem Lluita s’han col·locat adhesius de la campanya a papereres del municipi. En paral·lel, s’han col·locat també dues senyals a les entrades de Sant Vicenç de Castellet amb el lema Contra les agressions sexistes. Així ho explica la regidora d’igualtat de Sant Vicenç, Sílvia Oliveras.  

La campanya té com a objectiu sensibilitzar la població contra el masclisme. La iniciativa planteja reconèixer-lo i desmuntar-lo llençant-lo simbòlicament a les papereres. La campanya planteja identificar-lo per poder eliminar la desigualtat que genera.

Per aconseguir la igualtat definitiva i no provocar una doble discriminació s’apunta la necessitat de desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones.