La campanya Compra i descobreix Catalunya arriba a Sallent durant el mes de juny

177

Enguany se celebra una nova edició de la campanya Compra i descobreix Catalunya, on hi participen més d’un centenar de comerços de Sallent i que durarà fins al 30 de juny.

Es tracta d’una campanya que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet juntament amb 31 municipis de Catalunya que formen part de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes. L’objectiu és dinamitzar el comerç de proximitat, donar a conèixer el territori català i atraure visitants en cadascun dels 32 municipis organitzadors.

Es tracta que els clients de les botigues de Sallent puguin participar en un sorteig i guanyar un premi per conèixer un dels municipis que participen en la campanya.

Els clients, un cop feta la compra, hauran d’emplenar una butlleta que trobaran a les botigues adherides a la campanya i dipositar-la a les bústies ubicades a la Travessia del Teatre i a la Plaça de la Pau.

El sorteig es realitzarà el dissabte 10 de juliol de 2021 a les 12:00 h en directe per Ràdio Sallent (107.6 FM) i xarxes socials. El detall d’aquests premis quedaran exposats a l’aparador del local situat al c/ del Cós, 34 i també podeu consultar-los en línia al web de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes