La Sala de Plens de l’Ajuntament de Sallent ha acollit l’entrega de premis de la campanya “Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir”. En la cerimònia celebrada aquest 11 de juny, es van repartir un total de 38 premis. Els guanyadors del certamen podran gaudir d’una visita turística o una estada per 2 persones en un dels municipis adherits a la campanya. A més, s’han lliurat premis suculents com experiències gastronòmiques o espectacles. També es van repartir alguns llibres cedits per la Diputació de Barcelona.

Segons ha explicat al Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent, les institucions estan molt contents amb l’acollida del projecte. Sembla haver sigut molt ben rebut per la població i els botiguers de la campanya.

Els nens del programa “La Cantera” de Ràdio Sallent van ser els encarregats d’atorgar els premis. A més, l’esdeveniment va comptar amb la presència dels participants, els seus familiars i els nois i noies del Centre Ocupacional d’Ampans. Aiximateix, no es van perdre l’acte el president de la Unió de Botiguers i Comerciants de Sallent i la responsable del centre Ocupacional d’Ampans de Sallent.