Josep Joan Checa i Aleix Mas, organitzadors Apagafums: “Aquesta caminada permet que lluitem per la seguretat de la gent”

233
Josep Joan Checa (esquerra) i Aleix Mas (dreta), organitzadors de l'Apagafums
Josep Joan Checa (esquerra) i Aleix Mas (dreta), organitzadors de l'Apagafums

La caminada Apagafums celebrarà la setena edició el diumenge 31 de març. Entre tots els participants es sortejaran 120 lots de regal, per tant, tenint en compte que segurament hi participaran més d’un miler de caminants, hi ha un 10% de probabilitat d’obtenir un lot. Els organitzadors fan el sorteig en funció del dorsal dels participants.

L’origen de la caminada va ser el de recaptar fons per l’ADF de Navarcles i Protecció Civil. Però preparar la caminada els hi genera molta feina, la comencen a preparar cinc mesos abans.

Josep Joan Checa, organitzador Apagafums: aquesta caminada neix de la necessitat de recaptar diners per l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Navarcles. Lluitem per la seguretat de la gent i necessitàvem millor material”.

Aleix Mas, organitzador Apagafums: arribes et donem xocolata i automàticament ja pots sortir. En cinc quilòmetres ja tens un avituallament amb fruita, sucs i fruits secs i quatre quilòmetres més endavant un altre avituallament; i quan arribes ja tens la botifarra. Casi marxes amb més pes de quan havies arribat”.

Enguany el recorregut serà d’uns 14 quilòmetres. No és una caminada que busqui un rècord de participació, simplement la idea és una cursa familiar on tothom pugui gaudir del recorregut.

Recupera l’entrevista completa al següent enllaç: