La Cambra premia La Creadora, Denso, Oller del Mas, Avinent i Grup d’Avinyó. L’ens recupera els seus guardons, que lliurarà el 9 de novembre, després del parèntesi de la covid.

La Cambra de Comerç de Manresa recupera aquest anys els seus premis a les iniciatives empresarials més destacades del territori. L’edició del 2020 no es va poder celebrar per la pandèmia. Avinent per la seva banda rebrà el premi Internacionalització. El premi Indústria s’atorgarà a la planta bagenca de la multinacional japonesa Denso, el guardó vol reconèixer la seva trajectòria i compromís amb el territori. 

La Creadora serà qui rebrà el premi Comerç, Turisme i Serveis. El premi Urbanisme i Territori recau en aquesta edició en el projecte enoturístic Oller del Mas. El responsable del seu celler, Frank Margenat, diu que molta gent té la mentalitat de marxar fora per poder fer coses. 

A tot això també explica que si ells han de tirar del carro perquè es facin més activitats al bages, ho faran. 

 

Finalment, el Grup d’Avinyó rebrà el premi Especial. La Cambra en destaca la seva activitat exportadora així com la creació de Ral d’Avinyó, un producte originari del Bages i reconegut més enllà del territori.