Els Salats de Súria i els Castellers de Santpedor van actuar en horari de migdia i els Tirallongues de Manresa a la tarda. Jordi Prat, cap de colla dels santpedorencs, va explicar a Ona Bages que fins l’últim moment es va valorar si fer l’actuació o variar el format. Finalment, totes les colles van actuar amb normalitat.

Salats de Súria va celebrar la Festa Major de Callús al costat de Margeners de Guissona. Diumenge a les 12 van obrir plaça amb un pilar de 4. En primera ronda van desmuntar dos 3 de 6 que, finalment i ja en segona ronda, van descarregar. En l’última ronda de castells van descarregar un 3 de 6 amb el pilar al primer intent i van descarregar un altre pilar de 4 en ronda de pilars. Margeners de Guissona, per la seva part, van descarregar un 3 de 6 amb el pilar, un 3 de 6 per baix i van desmuntar dos 3 de 6. En ronda de pilars van descarregar un pilar de 4. 

A Centelles, i també a les 12, els Castellers de Santpedor van compartir plaça amb els Sagals d’Osona i els Castellers de Cerdanyola. La colla de la camisa daurada va obrir plaça amb un pilar de 4 i en rondes de castells van descarregar sense problemes un 3 de 6, un 4 de 6 i un 3 de 6 amb el pilar per, finalment, descarregar un pilar de 4 de sortida. Jordi Prat, cap de colla dels de Santpedor, va explicar a Ona Bages que aquesta actuació, tot i no tenir grans castells, va ser clau pel futur de la colla perquè es van estrenar dues doses noves. Els Sagals d’Osona van descarregar el 3 de 8, el 2 de 7, el 4 de 7 i dos pilars de 5 i el Castellers de Cerdanyola el 3 de 7, el 3 de 6 amb el pilar, el 4 de 7 i el pilar de 5.

Ja en horari de tarda, els Tirallongues de Manresa es van desplaçar fins a Vilanova i la Geltrú on, acompanyats dels Bordegassos de Vilanova i els Castellers de Sabadell, van descarregar el 3 i el 4 de 7, el 4 de 6 amb el pilar i dos pilars de 4, un d’entrada i un de sortida. Per part dels locals, el castell més destacat va ser el 2 de 7 que van acompanyar del 5 de 7, el 4 de 7 amb el pilar i un vano de 5. Els Saballuts hi van dur el 4 de 8, el 2 de 7 i el 5 de 7 i un pilar de 5.