La calçotada jove de Sant Fruitós vol fer la competència a la Festa de l’Arròs

130

Unes 200 persones van participar ahir de la calçotada jove organitzada pel Nexe Jove i el Sanfree Joves. Petits, grans i sobretot joves, van gaudir de la trobada popular i es van acabar els 2.000 calçots que van cuinar per l’ocasió. Una festa que, segons els organitzadors, volen que sigui la competència de la Festa de l’Arròs i convertir-la en una celebració tradicional al poble.

L’Èric Artigas, jove de l’organització, ha fet aquest vídeo resum que ens ha cedit a Ràdio Sant Fruitós.

El grup de joves va voler tenir un detall amb el Roger Canyadell, antic tècnic de joventut, perquè va iniciar amb ells la calçotada i li van regalar un porró amb totes les seves signatures.

Els núvols van aguantar fins al final, i el bingo “més llarg i desastrós de la història dels bingos” -com deia amb broma Jesús Vidal, un dels organitzadors- va regalar uns 60 euros en un empat de caselles entre la Joana i la Sònia, dues noies del poble.

El concert de guitarres i cajón de Jofre Esmilla, Juan Escamilla i Kevin Delepaut, va ser la cirereta final del pastís en un moment romàntic entre una bona colla que també cantaven les cançons.

Podeu recuperar una entrevista prèvia a Èric Artigas, un dels organitzadors.

Imatge de portada del Nexe Jove