La Biblioteca Sant Valentí i l’Escola Catalunya de Navarcles impulsen un nou projecte per fer arribar lectures als infants de la població

237

Els alumnes de P-3 fins a 6è de Primària gaudiran d’un lot sorpresa amb diferents lectures per seguir llegint i fomentar la lectura. Amb la col·laboració de LECXIT (Lectura per l’Èxit Educatiu), s’han creat lots dins una caixa, en format regal i juntament amb els llibres recomanats s’hi podrà trobar un carnet de lectura “per viatjar a mons imaginaris” que s’anirà segellant a mesura que es llegeixin les lectures.

Aquest projectes neix arran de l’ordre del BOE de mantenir tancades les sales infantils de les biblioteques. La biblioteca infantil romandrà tancada però estarà repartida per totes les llars navarclines. «Cap infant sense contes, saquegem la biblioteca infantil i que els contes viatgin a les cases».

També desde la biblioteca informe que si algun infant encara no és soci de se li proporcionarà al moment de recollir aquest “lot sorpresa”, que serà completament gratuït i es podrà utilitzar a totes les biblioteques de la xarxa catalana. Cal recordar que els horaris de la Biblioteca Sant Valentí de Navarcles són de 9h a 14h de dilluns a divendres i també els dijous de 17h a 20h.