La Biblioteca Salvador Vives Casajuana de Sant Vicenç de Castellet es prepara per obrir les seves portes el més aviat possible

161

En aquesta fase 1 no es podrà accedir  la col·lecció general de documents, ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Tampoc es  podran utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari. Només es permetrà l’accés al vestíbul.

La Diputació de Barcelona ha renovat la data de retorn de tots els  documents que els usuaris tenen en préstec fins el 31 de juliol per garantir un retorn dels documents  sense provocar  aglomeracions. També s’ha ampliat el termini per recollir les reserves fins el 22 de juny.

Mentrestant, la Biblioteca ha anat oferint activitats virtuals pels seus usuaris durant tot el temps del confinament. Algunes de les les properes activitats virtuals programades són: lectura de El conte de les Gitanes, el 26 de maig a les 17.30h. El 27 de maig: “Descobrint Filipines” a càrrec de Teresa Dolç i Joan Bizarro. 28 de maig, l’exposició Virtual dels Punts de llibre de sant Jordi.

Finalment la biblioteca recorda que per garantir les seguretat higiènica serà obligatori l’ús de mascareta dins l’edifici, es mantindrà la distància de dos metres i la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic. L’aforament serà limitat i amb cita prèvia a través del telèfon 93 833 08 56 o el correu electrònic b.st.vicensc.svc@diba.cat.