La Biblioteca de Sant Fruitós homenatja Miguel Hernández pel Dia de la Poesia

153

Una exposició a la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages se suma al 75è aniversari de la mort del poeta Miguel Herández. Anuncia així, l’acte que han preparat per al Dia Mundial de la Poesia amb veu i piano, el 21 de març a dos-quarts de 8 del vespre.

La Nona Teatro portarà a la Biblioteca “Palabras de Miguel”, un homenatge al poeta a través de les cartes que es van escriure amb la seva esposa Josefina Manresa al llarg de la seva vida. Durant una hora s’aniran desgranant anècdotes, poemes i fragments de les cartes escrites per Miguel des de la presó, reflectint les quatre etapes de la seva vida que comprenen la seva relació amb Josefina. A través d’aquestes cartes, coneixerem la figura del poeta des d’un punt de vista humà, com a pare i espòs. La directora de la Biblioteca, Conxita Fenoy, ens ho explica.

Posarà veu a l’espectacle José Manuel Garzón, actor i director teatral que ha format part durant 20 anys de “La Carátula”, una de les companyies teatrals més veteranes de l’escena espanyola. L’acompanyarà al piano José Galiana, músic professional.

Les bibliotecàries de Sant Fruitós amb l’exposició que han preparat.