La banyada nocturna arriba aquesta nit a Sallent amb novetats

235

Després del xàfec de l’any passat, aquesta nit per fi se celebrarà la Banyada Nocturna a les piscines del Club Natació Sallent. Serà avui divendres a partir de les 21.00 h del vespre i valdrà 3 euros.

Es tracta d’una novetat que arribava l’any passat de la mà de la nova piscina però que per culpa del temps no es va poder dur a terme. És per això que aquest any els responsables han apostat per organitzar-ho de nou, ja que és una iniciativa que molts sallentins esperaven l’estiu passat. El president del Club Natació Sallent, Valentí Escayola, ha explicat que fa 3 mesos van posar-ho sobre la taula i van decidir tornar-ho a engegar:

Aquesta vegada però, el que hauria de ser la segona edició tindrà un plus. I és que l’any passat només s’havia d’obrir una piscina i aquest cop els sallentins podran banyar-se també a la que està coberta. Escayola explica que, a part de ser una de les novetats, també permetrà fer la vetllada més segura:

Amb tot, els assistents podran banyar-se a les dues piscines de les nou del vespre fins als voltants de les dotze de la nit.