La 89a Fira de Primavera de Navàs aposta per la presencialitat

108

El 17 i 18 d’abril Navàs tornarà a gaudir de la Fira de Primavera, que enguany arriba a la 89a edició. Serà, però, una fira radicalment diferent de les realitzades fins al moment, a excepció de la de l’any passat que, en ple confinament, es va haver de fer de forma virtual.

A causa de la pandèmia de la Covid-19 i les diferents mesures sanitàries que en deriven, no hi haurà parades de firaires ni atraccions. Amb tot, des de la regidoria de Promoció Econòmica s’ha tirat endavant una fira que dóna protagonisme als actes culturals de tots els formats i per a tots els públics. També s’ha fet una aposta ferma pel comerç navassenc, que tindrà un espai propi on exposar els seus productes, a més de la campanya “Somnis”, en què es repartiran premis per un valor total de 7.400€ entre els veïns i veïnes que hi participin.

Els espectacles infantils copsaran la majoria dels actes preparats. Així, dissabte el matí, hi haurà un circuit d’orientació en família al Pla de Sant Pere. El diumenge, durant tot el matí a la Plaça Gaudí, hi haurà activitats infantils per a infants de 0 a 5 anys. La Fira es clourà a les 19h, al passeig Ramon Vall, amb un concert dels santandreuencs Ginestà.

Amb tot, des de la regidoria de Promoció Econòmica s’ha fet una aposta per la presencialitat. Uriel Montesinos és el regidor de Promocio Econòmica.

 

D’entre les activitats programades, destaca també les jornades de portes obertes del Centre Enoturístic del Pla de Bages. Tant el dissabte com el diumenge s’obriran les portes en l’horari habitual, de 10 a 14h.

L’Ajuntament navassenc no amaga que fer una fira cent per cent presencial genera dubtes en el context actual, però també certeses.

Podeu consultat tots els actes programats al web de l’Ajuntament de Navàs.