La 5ena edició dels Benet Games tindrà una caminada solidària

161

El festival d’esport, natura i música serà el 6 i 7 d’octubre i comptarà amb més de 40 activitats i proves esportives

L’emblemàtic Bosquet de Sant Fruitós de Bages tornarà a acollir el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre per cinquè any consecutiu el festival Benet Games. Un certamen que combina activitats a l’aire lliure per joves de totes les edats amb proves esportives de tots els nivells, exhibicions i música.

Com a gran novetat d’aquesta edició, es presenta el Real Video Stories, un concurs obert a tothom on els participants hauran d’enviar una gravació feta amb una mini càmera mentre practiquen algun esport. Per participar-hi els concursants hauran d’entrar a la pàgina de Facebook Real Video Stories i penjar el seu vídeo a la plataforma EasyPromos. Una vegada penjat el vídeo, el participant podrà optar a una de les cinc categories: aigua, aire, familiar, aventura i extrem.

Dins el marc de les proves esportives, Sant Fruitós de Bages acollirà per primera vegada el dissabte 6 d’octubre una de les tres proves de les Supercurses del Club Súper3. Una forma original i divertida de practicar esport en família que consistirà en superar petits obstacles naturals.

El diumenge dia 7 tindrà lloc la Kia Race, que tindrà com a principals ingredients el fang, l’aigua i la diversió i comptarà amb diferents modalitats i distàncies aptes per a tots els nivells i edats. Prèviament a la sortida, hi haurà un escalfament per a tots els participants.

Una altra novetat és la caminada solidària del dissabte a les 10h del matí. Tots els diners de les inscripcions aniran en benefici de la Fundació Althaia per destinar-los al nou hospital de dia d’oncologia.