La 5ena edició dels Benet Games es consolida i fidelitza als participants

194

El festival de música, esport i natura, Benet Games, “es consolida sumant activitats per a diversificar la festa”. Ho ha dit a Ona Bages l’alcalde, Joan Carles Batanés, que assegura que això es traduirà en “un públic fidel” de cara als propers anys que no fallarà a la cita i que buscarà les noves apostes que proposarà el festival.

Així, aquesta edició, ha comptat amb moltes propostes per totes les edats i gustos: des d’un espai salut o la caminada solidària pels més tranquils (i que va comptar amb 200 participants), fins a l’esperada cursa d’obstacles Kia Race, salts amb BMX o el Bike Trial pels més atrevits, passant també per la festa dels colors o la supercursa del Club Super3, on hi van participar més de 600 nens i nenes.

L’emblemàtic Bosquet de Sant Fruitós ha ofert més de 40 activitats dividides en 8 espais: aventura, tendències, aire, infantil, aigua, bike, música i gastronomia i l’espai central. Tot això en una edició que ha volgut que els visitants sentissin que estan dins d’un festival. Batanés explica que ho han aconseguit tancant el perímetre (que fins ara estava obert), concentrant les activitats dins i contractant seguretat privada.

Els comerciants de Sant Fruitós també han tingut un paper molt important durant el cap de setmana. Durant aquesta edició ha pres protagonisme i han trobat el seu lloc dins del festival. L’alcalde assegura que “és una de les virtuts d’Ocisport” (l’empresa organitzadora) que “ha sabut engrescar a tothom”.